Werk frustratie

Normaal gesproken houd ik niet van schrijven over negatieve dingen, maar dit moet ik echt even van me af schrijven. Ik kan altijd nog besluiten om het stukje niet op mijn blog te vermelden. Ik weet even niet hoe het verder moet met mijn werk. Ik heb het slecht naar mijn zin met mijn huidige taken, maar wil aan de andere kant toch langzaam mijn uren gaan verhogen om te zien tot hoeveel uur werk per week ik nu daadwerkelijk in staat ben. Aan de andere kant ben ik voor mijn tweede spoor aan het solliciteren en hoop ik wat meer in teamverband te gaan werken in bijvoorbeeld een apotheek. Maar nergens zijn er vacatures te vinden voor 12 uur per week, dus reageer ik nu op vacatures van 24-32 uur. Erg zinloos, want de afgelopen 3 maanden heb ik maar 1 sollicitatiegesprek gehad en ben een paar keer afgewezen. Het ergste vind ik het, als ik helemaal niets hoor. Is het dan zoveel moeite om een standaard afwijzing te sturen? Af en toe kan ik er zelfs niet van slapen. Heeft iemand nog tips voor mij?

2 gedachten over “Werk frustratie”

 1. Hai,

  Ik heb je reactie op werkzoeken gelezen en ik wil graag met je delen hoe ik in 2012 weer aan het werk kwam

  We hadden een eigen website gemaakt met als doel een baan te vinden, dus helemaal daarop,gericht (zakelijk gehouden). Geen privé geneuzel

  Via LinkedIn veel contacten weer aangeboord

  Open sollicitaties geschreven

  Kijk kritisch naar je cv en laat anderen er ook kritisch naar kijken

  We hebben 5′ jaar in het buitenland gewoond en ik had 5 jaar niet gewerkt, dus lekker een gat in mijn cv

  Een soort van #durf te vragen

  Ik kwam terug naar Nl , begin juni 2012. 1 juli 2012 weer gestart met werken.
  Weliswaar in een andere situatie waar jij nu in zit maar ik heb het gedaan.

  Nu sinds juli dit jaar afgekeurd, vervroegde IVA.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt.

  Groetjes
  Els

 2. Hallo Els,
  Dank je wel voor je positieve reactie. Ik ben druk bezig om je advies over het netwerk op te volgen. Ik heb maandag mijn oude baas al gesproken en probeer her en der contact te zoeken.

  Ben je zo hard achteruit gegaan de laatje jaren dat je nu volledig afgekeurd bent? Ik krijg mei 2017 pas mijn eerste keuring. Ik kijk er erg naar uit, omdat ik hoop dat het een deel van mijn onzekerheid en onwetendheid wegneemt.

  Lieve groet,
  Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *