Chippendales nieuwe Luxor

mdeJaja, het was eindelijk tijd voor een avond entertainment voor dames. Met vier vriendinnen ben ik naar de show van de Chippendales geweest. Van tevoren kregen we veel wisselende reacties van: ‘Gaaf’, ‘ Moet je toch gezien hebben’, ‘Dat je daar eerlijk voor uit durft te komen, ‘Bestaat dat nog?’ etc. Ik had weinig verwachtingen, maar moet eerlijk zeggen dat ik mij uitstekend vermaakt heb. Al snel had ik twee favoriete Chippendales gekozen uit de 9 mannen op het podium. De aanwezigheid van zanger Justin Rhodes (America’s Got Talent 2014) was een mooie aanvulling op de dansende/strippende mannen. Na een heerlijke avond weer met de randstadrail naar huis. Hier stond ik op om een ouder echtpaar een zitplaats te geven. Ook dat ging nog aan het einde van de avond 🙂

Een gedachte over “Chippendales nieuwe Luxor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *