Nick en Simon

dav

Het was een feestweek deze week. Donderdag al naar de Chippendales geweest en op zaterdag naar het 10-jarige jubileumconcert van Nick en Simon in Ahoy. Het begon al gezellig bij de Randstadrail toen ik daar met mijn moeder en zus ook twee meiden van de voetbal tegen kwam met hun mannen. We hadden zitplaatsen en hoefden maar even te wachten voordat het concert begon. De meeste nummers kon in wel meezingen, ondanks dat ik ze pas echt leuk ben gaan vinden sinds hun laatste cd en het tv-programma The Dream. Er waren ook twee artiesten te gast die ook in The Dream in Zweden te zien waren, namelijk DJ John Dahlbäck en Martin Molin. Super leuke aanvulling op de show. De show vloog voorbij. Tegen het einde was Guus Meeuwis ook nog te gast en hierna werden nog de topliedjes gespeeld die tijdens dit concert niet konden ontbreken. Terug naar de Randstadrail liepen ook een goede vriendin en haar vriend mee die een vak verderop zaten. Tussen de mensenstroom konden we prima bijkletsen, al werd het wel eg druk toen we in het metrostel stapten. Gelukkig kon ik tegen een deur leunen waardoor ik toch stabiel stond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *