Bijkomdag

Na zo’n drukke avond ervoor plan ik altijd een dag helemaal niets, maar doordat het best lekker weer was wilde ik er toch graag even uit. We stapten in de auto naar Scheveningen. We hadden wel de rolstoel bij ons, omdat mijn benen te zwaar waren om ver te lopen. Dat blijft nog steeds wel vreemd. Doordat ik de laatste tijd beter loop, moet ik elke keer weer even wennen aan het zitten in de rolstoel. We konden wel heerlijk de boulevard over wandelen en kijken naar de mountainbike strandrace die (toevallig) gehouden werd. De rest van de dag wel rustig op de bank gehangen hoor.

2 gedachten over “Bijkomdag”

  1. Hoi hoi,
    Wat doe je leuke dingen. Goed om te lezen. En ook dat het allemaal gaat. Heb je nog wat van Angel gehoord over werken?
    Groetjes olga

    1. Hi Olga, ik doe zeker nog veel leuke dingen. Het leven hoort gewoon leuk te blijven ondanks de zware dagen af en toe. Ik heb Angel maandagavond gesproken, maar ze had momenteel voldoende medewerkers helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *