Vreugdevuur Scheveningen

dav Zoals elk jaar volgt mijn vriend het bouwen van de vreugdevuren op Scheveningen via de webcam. Natuurlijk hoorde daar ook een kijkje nemen in het ‘echie’ bij. We hadden de auto dichtbij het vreugdevuur van Scheveningen geparkeerd, zodat ik maar een klein stukje hoefde te lopen. Helaas hadden ze dit jaar in een recordtempo de stapel 35 meter hoog gebouwd waardoor er niet meer verder gebouwd mocht worden van de gemeente.
Wel mochten we nu extra dichtbij kijken bij het vuurtje met een hardstyle muziekje. Heerlijk even staan genieten en dansen. Daarna nog lekker bij visboer Spaans op de Westduinweg glutenvrije kibbeling gegeten en bij de Welsh Bakestone glutenvrij brood, gebak en appelflappen gekocht.

Ik wens iedereen een goede, gezellige jaarwisseling en een goede gezondheid voor 2017!

Een gedachte over “Vreugdevuur Scheveningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *