Schaatsbaan Rotterdam

Eindelijk weer eens schaatsen. Of het zou lukken wist ik nog niet, maar proberen wilde ik het in elk geval. Een vriendin ging mee met haar dochters. Dat het druk is in de schoolvakanties wist ik, maar zulke rijen zorgden er wel voor dat het goede er bij mij al vanaf was voordat ik op het ijs stond. Ik had mijn noren mee en mijn oude kunstschaatsen. Op mijn noren ging het redelijk. Had erg veel moeite om mijn gewicht naar achteren te verplaatsen. Als ik te ver voorover hing, kwam ik ook weer niet vooruit. Maar 800 meter schaatsen voor de eerste keer met maar 1 keer vallen viel mij erg mee. Het was net alsof ik net weer begonnen ben met schaatsen op noren, dus verwacht dat het net als met het lopen veel oefening vergt. Ook nog een klein stukje geprobeerd op kunstschaatsen op de funbaan bij de kids, maar die manier van schaatsen ben ik echt verleerd vrees ik. Volgende keer maar ’s avonds een half uurtje gaan zonder lange rijen. Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *