Robbie Williams in het Goffert Park

Op de dag dat de kaarten in de verkoop gingen, had ik direct kaarten gekocht. Twee kaarten op het rolstoelpodium voor mijn zus en mij en twee kaarten voor haar vriend en een kameraad voor het veld. Nu was het eindelijk zover en ik was erg nerveus. Hoe zou het gaan met de rolstoel in z’n grote mensenmassa? Gelukkig konden we dichtbij parkeren en waren we om 19:45 uur op het festivalterrein. Het rolstoelpodium zat al flink vol, dus we besloten eerst nog een drankje te doen. Achteraan zitten moesten we toch al. Toch niet lang meer gewacht met het opzoeken van ons plekje, want de menigte werd steeds drukker. Er moest flink geschoven worden om iedereen op het podium te laten passen. De beveiligster vertelde dat het podium bedoeld was voor 100 mensen en dat er nu 160 op moesten. Een heel veilig gevoel gaf dit niet.

Het ging eindelijk beginnen en wat een show! Superleuk om erbij te zijn en gelukkig zong hij veel oudere liedjes, want zijn nieuwste cd was ik pas afgelopen week gaan luisteren. Langzaam werd het ook iets donkerder en dit geeft altijd een mooi sfeertje. Mijn zus liep steeds naar de bar om drinken voor ons te halen. De show was veel te snel voorbij. Na 1u45m was het afgelopen en gingen we de auto opzoeken. De mannen volgden al snel. Wat een heerlijke avond hadden we gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *