Hulp gevraagd

Mijn vriend was nog steeds goed ziek en mijn energielevel kelderde. Tijd om te vragen of iemand ons kon helpen. Mijn schoonmoeder kon ’s middags gelukkig. Ons dochtertje was erg moe en lag om 11 uur alweer op bed. Zo fijn om te weten dat mijn schoonmoeder ’s middags kwam, want ik verwachtte dat ons dochtertje wakker zou worden op het moment dat ik zou willen slapen. Natuurlijk was ik om 11 uur ook gelijk in bed gedoken, maar slapen lukte me niet. Om 13 uur werd ons dochtertje wakker en om 14 uur was mijn schoonmoeder er. Ik probeerde gelijk nog een uurtje te slapen, want ik wilde ’s middags nog naar een verjaardag.

Mijn vriend had voorgesteld dat ik daar alleen heen ging, zodat het niet zoveel energie kostte. Hierin had hij gelijk en ik kwam vrolijk weer thuis. Mijn vriend had eten gekookt en mijn schoonmoeder had heerlijk gespeeld met ons dochtertje. Na het eten ging ik rusten, totdat het tijd was ons dochtertje op bed te leggen. De zondag was op deze manier ook weer gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *