Eindelijk weer erop uit

Nu het april is, gaan er langzaam weer activiteiten open. Ik las op Facebook dat de Belevenisboerderij weer open ging. Wij gingen gelijk op donderdagmiddag. Ik was vroeg gaan slapen, zodat we er al waren voor de scholen uit gingen. Ons dochtertje moet even wennen, voordat ze lekker gaat spelen en dit gaat het snelst als het niet zo druk is. Echt heel leuk om erop uit te gaan. We voerden de kippen, speelden met de tractor en in de natuurspeeltuin. Ook haalden we wat lekkers te eten en te drinken en maakte kort een praatje met de eigenaresse.

In de tussentijd hadden we wel naar het bos en het strand kunnen gaan, maar doordat ik vaak naar de wc moet, voelde ik mij er niet prettig bij toen alles nog dicht was.

Op zaterdagmiddag hadden we een pannenkoekenpicknick bij ons favoriete restaurant de Soete Suikerbol. Zij gingen speciaal dit weekend open voor To Go, want ze zijn al maanden helemaal gesloten. We bestelden pannenkoeken en frites en aten die op in onze auto. Wat smaakte die pannenkoek spek-kaas weer goed.

Na mijn middagdutje gingen ons dochtertje en ik naar de Paasspelletjes bij ’t Manneke. Mijn zus en haar zoontje waren er ook. De kids werden meegenomen door de spelletjesbegeleider en wij zaten een uurtje heerlijk in het zonnetje te kletsen. Ik moet nog wel een beetje wennen om ons dochtertje aan een onbekende toe te vertrouwen.

Trots kwamen onze kids hun ‘gevonden’ paaseieren laten zien. Mijn dochtertje had het gouden paasei gekregen van een ouder meisje wat meedeed en mocht een prijs uitzoeken. Ze koos voor een Frozen bal met stoepkrijt. Trots dat ze was. Hierna mochten ze nog een half uurtje op het springkussen. Na het avondeten fietste ik samen met ons dochtertje nog naar Berkel om glutenvrije broodjes te brengen bij mijn zus en vader. Ik was ze ’s middags vergeten mee te nemen en zo had iedereen Eerste Paasdag een lekker broodje bij het ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *