Nachtje naar Oosterhout

Samen met mijn zus had ik een nachtje weg geboekt naar Oosterhout met een Wonderbox cadeaubon. We gingen eerst shoppen in Breda. We startten bij de Ziengs en daar kocht ik gelijk een paar halfhoge zwarte wintergympen. De volgende winkel waar ik graag heen wilde was Dille en Kamille om een bbq-tang te kopen. Hierna zochten we een Koffiebar Sowieso op voor thee met glutenvrije taart. We hadden zoete aardappel brownie en cheesecake. Hierna gingen we weer verder shoppen. We pasten leuke kleding bij Esprit, waar ik een rok met shirtje kocht en mijn zus twee spijkerbroeken en een trui. Hierna nog in wat andere winkels geweest, maar verder door mij niets gekocht. Inmiddels was het 13.30 uur geweest en besloten we een burger te eten bij de MC. Even snel en niet zoveel, want vanavond hadden we de vroege shift bij het Indonesische restaurant.

We reden naar Oosterhout om in te checken bij het hotel. Dit was veel gedoe, want de kamer die ze voor ons gereserveerd hadden, rook naar rooklucht. Ik had naar de receptie gebeld en we konden een andere kamer krijgen. Helaas was deze direct naast de lift en hoorde je continue de liftdeuren dichtgaan. Dan toch maar de kamer met rooklucht, want er was geen andere kamer beschikbaar. Als we niet gereserveerd hadden met een Wonderbox cadeaubon, hadden we weggegaan. De schoonmaakster kwam met interieurspray om de geur wat te verminderen en we hadden het raam open gezet. Door deze irritatie ging ik pas laat mijn bed in, maar deed toch een kort dutje.

Om 17 uur liepen we naar het Indonesisch restaurant waar ik een tafel gereserveerd had. Bijna alle gerechten waren glutenvrij, behalve de gebakken banaan en bami. Hierom kregen we een loempia bij onze rijsttafel. Echt heerlijk, want die heb ik sinds mijn coeliakie niet meer gegeten in een echte knapperige variant. Het was weer genieten, maar het was net teveel. Tegenwoordig vraag ik altijd of we de restanten mee mogen nemen. Zonde om weg te gooien. Op de terugweg aten we nog een bakje met schepijs. We hadden nog geen zin om terug te gaan naar het hotel, dus zochten we een verwarmd terras op voor een kopje thee. Hierna was ik echt op. We keken allebei nog een serie op Netflix voordat we gingen slapen.

Na best een aardig nachtje gingen we ontbijten. We kregen glutenvrije broodjes, maar deze waren erg droog. Dan maar een extra dikke laag beleg erop. Hierna maakten we nog een wandelingetje. Toen ik begon te zwalken, was het tijd om terug te gaan. We checkten uit en gingen weer op weg naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *