Halloween

We vierden dit jaar Halloween op zaterdagavond. Ik had nieuwe kostuums voor ons dochtertje en mij gekocht. Zij wilde graag als spook en ik als tovenares. Ons dochtertje vond het zo jammer dat ze geen schmink op kon, dat ze mij mocht helpen met het groene vlak rond mijn oog. Dat deed ze erg goed. Om 19 uur startten we eerst met een spookverhaal gevolgd door een vuurshow. Hierna ging ik met ons dochtertje de deuren langs, terwijl mijn vriend thuis de deur open deed. Ons dochtertje vond het soms nog wel spannend, maar na wat aanmoediging ging ze dan toch kijken. In een uur waren we bij alle adressen van ons eiland geweest. Bij het laatste rijtje, ging het voorwiel van mijn rolstoel kapot. Ik parkeerde hem en we liepen het laatste stukje. Mijn vriend mistte nog een paar buurkinderen, dus bleven we bij het huis terwijl mijn vriend de rolstoel ophaalde.
We kletsten nog een half uurtje na met de buurtjes op het pleintje. Toen kwam RTV Lansingerland langs om een opname te maken. Eerst werden de kinderen geïnterviewd en daarna de volwassenen. Het is een super leuk stukje geworden.
https://youtu.be/Ehz3UiazHHY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *