Logeerweekend

Mijn vriend was op mannenweekend en ik ging met ons dochtertje en de twee cavia’s bij mijn ouders logeren. ’s Morgens had mijn vriend de cavia’s al bij hen gebracht samen met een deel van de spullen. ’s Middags nam ik de rest mee. Wat een megaverhuizing is het altijd, doordat we één opvouwbaar
matrasje meenemen en onze dekbedden en kussens. Toch zijn we altijd snel geïnstalleerd.

Voor zaterdag had ik nog niets gepland, maar ik wilde wel graag ergens heen. Doordat het ’s morgens nog geregend had, stelde ik voor om naar de kinderboerderij de Wilgenhof te gaan. Hier kwam ik ook vroeger met mijn ouders en ons dochtertje voert daar graag de konijnen. Dit keer durfde ze ook naar de grote konijnen, maar daarvoor moet je door de wei met geiten heen en die vindt ze eng. Na een uurtje gingen we weer naar huis.

Zondagochtend bracht ik het grootste deel van de spullen naar huis en ruimde ik ze gelijk op. Zo hoefde ik ’s avonds na het op bed leggen van ons dochtertje niets meer te doen. ’s Middags gingen we naar een vriendin toe, terwijl mijn ouders naar een verjaardag gingen. We aten nog gezellig bij mijn ouders en daarna reden we naar huis. Het was weer leuk geweest en ik ben zo dankbaar voor alle hulp dit weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *