Kinderfeestje

Onze dochter vertelde ons al maandenlang dat ze met haar feestje naar Plaswijck Park wilde. Ze twijfelde even over de vijf meiden die ze mee wilde nemen, maar daarna deelde ze trots haar uitnodigingen uit. Ik informeerde de twee ouders die ik nog niet goed kende, dat ik met het kinderfeestje in een rolstoel meeging, zodat als ze vragen van hun kinderen zouden krijgen, ze geïnformeerd waren. Om het luchtig te houden stuurde ik een foto van onze dochter en mij in de rolstoel.

De meiden werden om 9.30 uur bij ons gebracht. De cadeaus werden vlot uitgepakt en daarna stapten we de auto’s in. Gelukkig was het nog niet druk en konden we vlot doorlopen. Het park was al helemaal versierd in het thema Halloween, heel gaaf.

We begonnen met de rondrit in het treintje, gevolgd door het Kabouterbos. Hierna gingen we een tijdje buitenspelen. Onze dochter had vooraf al aangegeven dat ze ook graag naar het verkeerspark wilde met de skelters, dus dat was ons volgende doel. Ik hielp de meiden door de wasstraat heen, want daarvoor moest je wel heel goed sturen. Na een tijdje zag je de meiden moe worden, dus verzamelden we ze en mochten ze kiezen waar ze voor de lunch naartoe wilden. Ze kozen met z’n allen voor de binnenspeeltuin. Ook na de lunch met frites en kipnuggets wilden ze hier weer verder spelen. Wij vonden het prima, want wij zaten rustig op een bankje en hielpen de meiden als ze naar ons toe kwamen. Om 13.45 uur hadden de meiden zin in een ijsje, dus we gingen naar het kraampje buiten. Nu was de draaimolen wel interessant, dus daar gingen ze eerst nog twee keer in. Toen de ijsjes op waren, liepen we richting de auto’s. Het kinderfeestje zat erop en het was tijd om iedereen thuis te brengen. Wat was het kinderfeestje soepel verlopen en hadden de meiden volop genoten. De rolstoel vonden ze helemaal niet eng. Ze vonden het juist leuk om erachter te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *