Week vol gezelligheid

Ik startte op zondagavond met een vriendin die ’s avonds een theetje kwam doen. Maandagavond ging ik met mijn zus om 19 uur naar de film Buenas Chicas. Dat was een Nederlandse film, waar we allebei ook van houden. Het verhaal was erg voorspelbaar en dat maakte dat we de film niet aan zouden raden. We hadden ons prima vermaakt en heerlijk gesnoept van de bonbons van Olala Chocolade die ik meegenomen had.

Dinsdagavond had ik eigenlijk niets staan, maar ik probeerde nog een last minute afspraak te maken met een vriend en dat lukte. Ik ging al om 19 uur naar hem toe en om 21.30 uur ging ik weer naar huis. We waren nog lang niet uitgekletst, maar volgend weekend zien we elkaar weer met onze gezinnen erbij.

Donderdagochtend ging ik met mijn moeder shoppen in Den Haag. Ik had niet perse iets nodig, maar had gewoon zin om weer eens te shoppen. Het zonnetje scheen heerlijk en mijn moeder slaagde meteen bij de Peek en Cloppenburg. Ik kocht nog een tuinbroekje voor onze dochter en ringetjes oorbellen. We zochten op tijd een plekje in de zon bij ’t Gouden Hooft om te gaan lunchen. Wat was dat genieten zeg. Hierna gingen we naar huis. Mijn moeder ging mee naar ons huis om onze dochter uit school te halen, zodat ik voldoende tijd had om te rusten. Mijn vriend had vandaag een congres, dus het avondeten en de zwemles draaide ik weer. Ik was op toen onze dochter op bed lag, maar trots dat alles gelukt was.

Vrijdagavond ging ik met een vriendin eten bij De Beren in Capelle. Ik ging al vroeg weg, want sinds de afsluiting van de oprit Hillegersberg bij de A20 is het verkeer soms erg druk. Nu viel het gelukkig mee en was ik mooi op tijd bij mijn vriendin. Samen reden we naar het restaurant. Heerlijk om weer bij te kletsen met een stokbroodje, kipsate, wijntje en crème brûlée erbij. Om 21 uur reden we weer terug naar mijn auto en een halfuur later was ik weer thuis.

Zaterdag ging ik met onze dochter naar een kledingbeurs op de school van ons neefje in Berkel. We hadden eerst ’s ochtends haar jurken gepast, zodat we wisten wat we nodig hadden. We slaagden goed. We kochten een unicornjurk, twee jumpsuits, zomerjas en nog twee jurken. ’s Middags gingen we naar vrienden en bleven daar ook eten. Ze hadden geëxperimenteerd om hun versie van kip cashew glutenvrij te maken en het was echt heerlijk. Onze dochters spelen goed samen, dus het was een gezellig middag/avond.

Om de week af te sluiten had ik een afspraak met een vriendin in Dordrecht bij Villa Augustus, terwijl mijn vriend en dochter gingen zwemmen in Krimpen met onze zwager en neefje. Villa Augustus is ons vaste restaurant als we afspreken en ik begin altijd met een kopje thee en chocoladetaart. Hierna volgt vanzelf de lunchkeuze. Dit keer een tomatensoep met brood erbij. Dat voelt best gezond na zo’n stuk chocoladetaart. Wat een gezellige afsluiter van de week was onze date.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *