Negatieve gedachtes

Zoals jullie misschien wel gezien hebben, schrijf ik op mijn blog vooral positief. Nu ben ik drie weken geleden gestart met een cursus mindfulness bij het Nationaal MS-fonds.
Naast de meditatie-opdrachten hebben we deze week ook de opdracht om stil te staan bij een negatieve gedachte. Wat een rotopdracht. Hierdoor sta ik veel meer stil bij de vervelende dingen. Ik kan er elke dag wel een paar verzinnen, maar meestal stop ik deze gelijk weg, maar hier zijn ze dan toch voor deze week:

Dinsdag: Helemaal total loss na 2 uurtjes werk, anderhalf uur mindfulness en bezoekuur schoonmoeder in Bronovo. Waarom kan ik dit niet allemaal op 1 dag?

Woensdag: Vannacht slecht geslapen. Gelukkig kon de afspraak met mijn zus die gepland stond niet doorgaan, omdat ze ziek was. Kan ik tenminste tot half twee in bed blijven liggen.

Donderdag: Ik moet zo uit bed komen, maar heb vandaag echt de energie niet om te gaan werken. Heb afgelopen dinsdag mijn 6-wekelijkse re-integratie gesprek gehad waarin ik aangaf dat ik deze verdeling goed vol kon houden, dus dan kan ik het niet maken om mij vandaag ziek te melden.

Vrijdag: Ik kan nog steeds niet tegen haasten. Ik moet op de rotonde links af te slaan, maar sla rechtsaf. Echt dom!

Zaterdag: Wat een hoop geregel om met de rolstoel naar Lapland op vakantie te gaan. Ik zou zo graag net zoals vroeger gewoon een vakantie boeken.

Zondag: Pfff, waarom is douchen en aankleden altijd zo vermoeiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *