Tweede week zwangerschapsverlof

Deze week begon leuk met mijn babyshower. Ik wist dat deze zondag zou zijn, want ik had mijn vriend en mij opgegeven voor de partnerworkshop van de zwangerschapsyoga en was niet van plan om deze workshop te verzetten, waarop mijn zus besloot om mij toch maar te informeren. Het was heerlijk weer, dus we konden in de tuin zitten met z’n twaalven. Ik moest babyfoto’s raden en als ik de foto goed had, mocht ik een cadeautje openmaken. Wat zaten er onwijs veel cadeaus in de mand. Ik kreeg heel veel cadeaus die op ons verlanglijstje stonden en die ik nog nodig had voor de geboorte. Ze hadden ook een activiteitenboek gemaakt om straks met ons meisje op stap te kunnen gaan en bij veel ook de uitnodiging om dat samen met hun zoon of dochter te doen. Het was een gezellige, ontspannende middag. Hierna ook nog eventjes naar het feestje van mijn oom geweest die zijn 65ste verjaardag vierde. Erg leuk om mijn ooms, tantes, neefjes en nichtjes weer te zien.

Ik had deze week nog best veel afspraken staan, maar sommige dingen heb ik weer gecombineerd door bv met mijn zus te gaan shoppen en direct wat laatste dingetjes voor ons meisje te kopen. Ook had ik wat ontspannende afspraken staan, zoals een massage, pedicure en schoonheidsspecialiste om mezelf te verwennen en wetende dat het daar straks misschien een tijdje niet van komt.

Ook weer een controle bij de verloskundige gehad, waarbij we ons geboorteplan besproken hebben en een voorlichtingsavond over borstvoeding. Zo komt alles steeds dichterbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *