Tweede keer osteopaat

Twee weken geleden was ik voor het eerst naar de osteopaat geweest. Vandaag had ik mijn tweede afspraak. De eerste vraag die dan gesteld wordt is natuurlijk: Hoe is het gegaan? De eerste twee dagen voelde in mij superfit, maar helaas daarna weer zoals voorheen. Het doel van de behandeling van vandaag was om met name mijn dunne darm wat dieper te behandelen, zodat ik het fittere gevoel nu tien dagen vast zou kunnen houden. De behandeling was een stuk pijnlijker dan de vorige keer, doordat hij dieper in mijn weefsel kon behandelen, omdat het een stuk losser aanvoelde dan de eerste keer. Ook mijn rug en nek werden meteen behandeld. Ik moest vandaag nog een stukje wandelen en verder kon ik gewoon mijn gang gaan.

Ik wilde ook beginnen met het inpakken van onze tassen voor onze vakantie naar Corfu. Verder had ik de komende dagen bewust geen afspraken gemaakt, zodat ik steeds een stukje kon doen.

Ik vind het wel onwijs spannend zo’n eerste keer met zijn drietjes op vakantie. De rolstoel gaat voor het eerst niet mee. De stadjes zijn niet zo groot en met de warmte maken wij geen lange wandelingen. Ook nemen we een buggy en draagzak mee, dus bagage genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *