Ongezond eten

Wij schuiven vaak makkelijk met de planning voor ons avondeten, maar deze week was wel erg extreem. Het begon met de vrijdag waarop we bloemkool met gebakken aardappels zouden eten. Toen we terug kwamen van het boodschappen doen en ons dochtertje bij de opvang ophalen, zagen we buren een paar huizen verderop bbq-en. Dat leek ons ook wel lekker en hiervoor hadden we nog veel in huis. We aten heerlijk buiten.

De volgende dag kwam mijn schoonfamilie spareribs eten en op zondagmiddag kwamen vrienden borrelen. Die gingen zo laat erg, dat we geen zin meer hadden om te koken. We zochten een middagweg. We aten de krieltjes en vlees die we eigenlijk al voor vrijdag hadden met wat sla erbij.

Maandag had ik ons dochtertje opgehaald bij de opvang. Toen ik terug was, was mijn vriend nog zijn klusje aan het afronden. Weer was het vrij laat om nog te gaan koken. We hadden nog een zak verse friet over van zaterdag, dus we zetten de frituurpan aan.

Nu zouden we dinsdag gezond gaan eten, maar toen vroeg mijn broertje of we bij hen kwamen bbq-en. Dat is natuurlijk wel erg gezellig, dus die uitnodiging namen we aan.

Hierna was het de hoogste tijd om weer wat andere groente dan sla, komkommer en tomaat te eten, dus woensdag, donderdag en vrijdag werd er gezond gekookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *