36ste verjaardag

Gisteravond hadden we de slingers al opgehangen en had ik voor vanavond de glutenvrije tiramisu al gemaakt. Ons dochtertje was om 6.00 uur al wakker. Normaal gesproken doen we het licht pas aan om 7.00 uur, maar nu wilde ik het feestje laten beginnen met z’n allen in het grote bed. Wat een gezelligheid en een hele stapel met cadeaus. Twee mooie knutsels van ons dochtertje; eentje gemaakt met oma en de andere bij de kinderopvang. Een bh van Marlies Dekkers, 2 puzzels en een puzzel en geld van mijn schoonzus, zwager en neefje.

Na het ontbijt gingen we taart ophalen. Om 10.00 uur zouden mijn ouders komen en om 9.30 begon het rare gevoel van een corona-verjaardag pas. We hoefden niets klaar te zetten, want twee personen zijn gemakkelijk te voorzien van hapjes en drankjes. Van mijn ouders kreeg ik een ketting en een Vichy verzorgingspakket. De ochtend vloog voorbij en mijn ouders namen ons dochtertje mee, zodat ik kon slapen en mijn vriend werken.

Toen ik net wakker was, ging de deurbel. Er stond een vriendin met een bos bloemen aan de deur. Ik vroeg haar even binnen, want ik had haar een tijdje niet gezien. Wat een leuke verrassing. Na kort gekletst te hebben, ging ze er weer vandoor. Even later stond mijn tante voor de deur om een kaart af te geven. Super leuk, al die spontane acties. Ook werden er zes kaarten bezorgd en zondag was ik al verrast met een puzzel van Dombo die bezorgd werd. Er was geen afzender vermeld, maar ik wist toch te verzinnen van wie hij afkomstig was.

Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders en dochtertje weer terug. Mijn vriend had lasagna gemaakt waar we veel van aten, maar toch ook een plekje bewaarden voor de tiramisu. Het eten was erg lekker, al hadden we zoveel gemaakt dat we er nog een keer van konden eten. Ik was best nog fit, dus na het naar bed brengen van ons dochtertje, hadden we nog tijd voor een potje klaverjassen. Dat was lang geleden dat we gekaart hadden. Mijn moeder en ik wonnen. Hierna gingen mijn ouders naar huis. Ik bedankte ze voor de gezelligheid en vertelde dat ik een hele leuke dag gehad had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *