2x corona in huis

Wat kregen we toch veel appjes van familie en buurtjes om te vragen hoe het met ons gaat. Superlief en iedereen biedt zijn hulp aan. Nu mijn vriend niet meer in de isolatie zit, komt het allemaal goed. We kunnen het entertainen van ons dochtertje verdelen en mijn vriend kan koken. Picnic bezorgd onze boodschappen, dus daar hebben we ook geen omkijken naar.

Als eerste coronadag telden ze voor mij de woensdag. Zo kon ons dochtertje op zondag weer gaan testen en dan hopelijk maandag weer naar school.

Mijn vriend knapte verder op, alleen was zijn energielevel nog wat lager. Ik had gelukkig een milde versie van corona met verkouden, hoesten en stemproblemen. Zo kon ik de ochtend bij ons dochtertje zijn en ’s middags weer alleen gaan slapen. Ik bleef vaak wel wat langer liggen om wat meer rust te krijgen.

Ik ging elke dag met de rolstoel met ons dochtertje naar buiten. Ik had geen energie om te lopen en gelukkig vindt ons dochtertje het erg leuk om de rolstoel te besturen. Ik was helemaal verbaasd hoe snel ze dit leert. Ik hoefde nauwelijks bij te sturen, alleen tijdens het oversteken nam ik het over. We blijven veel bekijks houden, maar op deze positieve manier vind ik dat helemaal niet erg.

Na zeven dagen waren mijn keelpijn en verkoudheid verdwenen. Ik had nog een licht kuchje over, maar dat hoor je van veel mensen die corona gehad hebben. Wat was ik er goed vanaf gekomen.

Ondertussen had ik al ver van tevoren de testafspraak voor ons dochtertje heb gemaakt en voor haar een DigiD aangevraagd. Zo hoeven we niet meer te wachten tot de GGD ons belt met de uitslag. Ik ging weer mee met ons dochtertje naar de teststraat met de rolstoel. Het ging weer erg goed.

Het wachten op de uitslag duurde een stuk langer. Toen ik ging slapen, was de uitslag er nog niet. Ook niet toen ik om 4 uur wakker werd en op mijn telefoon keek. Hierna kon ik niet meer slapen. Om 5.30 uur kreeg ik de uitslag binnen: negatief! Wat een opluchting. Nu kon ons dochtertje weer naar school en de BSO en kon ik goed gaan bijkomen. Ik had deze week maar twee afspraken staan, dus alle tijd om uit te rusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *