Circus Magic

Circus Magic

Ons dochtertje had de laatste tijd al een aantal keer gevraagd wat het circus is. Dit is best lastig uit te leggen, dus toen ik uit het roeien op de terugweg langs de Bergse Voorplas reed en een circustent zag staan, werd ik enthousiast. Thuis zocht ik wat meer informatie over het circus op en mijn vriend vond een duidelijk filmpje wat we ons dochtertje lieten zien. Ze wilde er wel heen.

Mijn vriend bracht ons, want in de buurt is niet zoveel parkeergelegenheid en ik was nog niet fit na mijn booster vaccinatie. We bleken aan de vroege kant te zijn en moesten nog even wachten tot de tent open ging. Gelukkig stonden er stoelen buiten in het zonnetje. We kochten een zak popcorn erbij en zo was het wachten snel voorbij. We kozen een mooie plek op de tribune en er liep al een clown op het podium om het wachtende publiek te entertainen. Soms moest ik ons dochtertje wat uitleg geven wat de clown aan het doen was en waarom dit zo grappig was. Haar ogen begonnen steeds meer te glimmen. Hierna ging het echt beginnen met een artiest met een vliegende slee. Ons dochtertje was erg onder de indruk en vond vooral de glimmende outfit van de artiest heel mooi. Hierna wisselden de clown en de acrobatengroep elkaar af. Ons dochtertje genoot ervan en ik hierdoor ook. In de pauze kochten we nog een suikerspin. Het tweede deel was wat minder spectaculair en snel voorbij. Mijn vriend kwam ons weer ophalen en ons dochtertje vertelde heel enthousiast wat ze allemaal gezien had. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *