Booster vaccinatie

November 2021 heb ik corona gehad. De aangeboden boosters hierna heb ik niet gehaald, omdat ik dit niet nodig vond. Ook wachtte ik op de aangepaste booster die tegen Omikron beschermt. Nu deze er is en ik met voorrang een uitnodiging kreeg, besloot ik hem te halen. Ik kon heel snel terecht. Na 20 uur begon ik wat te rillen en dit breidde zich uit tot maar weinig kracht in mijn lijf. Ik zou ons dochtertje uit school halen en die zou een vriendje meenemen, maar ik had geen idee hoe ik dit moest volhouden. Ik appte mijn vriend en hij kon gelukkig eerder weg van zijn werk, zodat ik in bed kon blijven liggen. Het was lang geleden dat ik mij zo afhankelijk voelde. Gelukkig knapte ik de volgende dag weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *