Stoomtrein open dag 2022

Stoomtrein open dag 2022
Ik kreeg een appje van mijn moeder dat het weer open dag was bij Stoom Stichting Nederland in Rotterdam. Vorig jaar vond ons dochtertje het heel leuk, dus ik wilde wel weer met haar met mijn vader mee. Helaas kreeg mijn vader corona en kon hij niet mee. Gelukkig wilde mijn vriend wel mee, want alleen meegaan zonder rolstoel is nog wat ambitieus voor mij. We reden naar de p+r Kralingse Zoom2. Hier werden we met de bus naar het terrein gereden. Terwijl mijn vriend in de rij stond voor tickets, liep ik met mijn dochtertje door naar de bankjes bij de ingang. Hierna liepen we door de hal. De schminkster was er nog niet, dus besloten we de eerste rit van de stoomtrein naar Gouda te nemen. Wat was het erg leuk weer. Ik had online gezien dat de StoomStichting ook met Kerst een reis verzorgd naar Essen en liet dit aan mijn vriend lezen. Hij was ook enthousiast en we besloten onze ouders ook mee te vragen. Toen we weer terug waren van de rit, was de schminkster er. Ik ging met ons dochtertje in de rij staan, terwijl mijn vriend bij de verkoopstand van de kerstreis informeerde of mijn rolstoel ook mee kon. Dit lukte, dus hij boekte gelijk voor ons. Na het schminken liepen we nog een rondje langs de kraampjes voordat we weer naar huis gingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *