Afspraakdagen met kilometers

Soms heb ik van die weken, dat ik elke dag afspraken gepland heb. Deze week was wel bijzonder omdat er elke dag een stukje rijden bij zat. Op dinsdag ging ik voor de tweede keer met mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis. Het was erg druk op de snelweg, dus ik moest binnendoor rijden via Zoetermeer en reed langs de weg naar het ziekenhuis. Dus het werd een ritje Bergschenhoek-Zoetermeer-Leidschendam-Zoetermeer-Leidschendam-Bergschenhoek. Gelukkig ging alles in het ziekenhuis vlot en was ik op tijd voor de lunch weer thuis, want ’s middags had ons dochtertje nog haar wekelijkse zwemles. 
Woensdagochtend had ik afgesproken met mijn meditatiegroepje in Barendrecht. Dat is ook weer een half uurtje heen en terug. Op de terugweg kwam ik langs de afslag Capelle. Ik wilde nog naar Behangwereld, maar zo rond lunchtijd was ik daar te moe voor. Ik bedacht dat ik morgen kon gaan. Dan had ik weer een lunchafspraak in Dordrecht en ons dochtertje ging dan bij een vriendinnetje spelen.  
Ik zorgde ervoor dat ik donderdag om 10 uur bij Behangwereld voor de deur stond. Hier hadden we ons effen behang al uitgezocht, maar we wilden nog een leuk patroon voor twee banen erbij. Ik vroeg de hulp van een medewerkster, want zij weten precies waar alles ligt. Ze stelde eerst twee versies voor die niet naar mijn smaak waren, maar daarna bekeken we deze vogels. Hier was ik gelijk enthousiast over, maar ik had geen idee wat mijn vriend ervan vond. Ik kreeg hem telefonisch niet te pakken, dus nam een voorbeeldstuk mee. Dan kon hij het thuis beoordelen. Hierna reed ik door naar Villa Augustus. Dit is onze vaste stek geworden om af te spreken Het eten is altijd heerlijk en de sfeer zo leuk. Na ruim twee uur gekletst en gegeten te hebben, was het tijd om naar huis te gaan. Natuurlijk nam ik een stuk glutenvrije chocoladetaart mee voor thuis. Deze smaakte ’s avonds bij de thee weer heerlijk. Morgen maar een rustige dag plannen zonder kilometers en mijn uitgestelde fitnessafspraak inhalen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *