Prikkelverwerking muziek

Moeite hebben met het verwerken van prikkels hoort ook bij de MS. Gelukkig heb ik daar maar een beetje last van, want ik kan prima functioneren met meerdere mensen in een ruimte. Ik kan dit geen uren, maar wel genoeg voor een verjaardag of restaurant. Alleen zachtjes muziek ophebben en af en toe kletsen, was heel lang een probleem. Hierdoor stond bij ons in huis of in de auto maar zelden de radio aan. En als hij al wel aanstond was dit vaak 100%NL, omdat dit vaak rustige muziek is. Niet mijn favoriete zender, omdat de muziek wat sneller verveelt. Decibel was vroeger al mijn favoriete zender en nu nog steeds. Heerlijk om 90’s muziek te luisteren. Ik kan nu weer beter muziek luisteren als ik alleen ben en heel soms nu ook met mijn vriend erbij. Zodra ons dochtertje gaat kletsen moet hij nog steeds snel uit, want dat gaat niet tegelijk. Met deze kleine vooruitgang ben ik erg blij, omdat het mijn plezier groter maakt als ik in de auto zit. Gek hè, wat muziek voor invloed kan hebben. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *