Behanger

Afgelopen maandag was de behanger geweest om een prijsopgave te maken voor ons nieuwe behang. Ze wilden graag dat we de muur onder het behang in dezelfde kleur verfden, dus besloten we zsm aan het klussen te gaan. Vrijdag kwamen mijn ouders mij helpen met het behang eraf halen. In twee uurtjes was alles eraf. Als bedankje bleven ze gezellig nog avondeten.

Zaterdagochtend hadden we een verjaardag in Meerkerk. Mijn vriend bleef thuis om de muur te verven en mijn vader kwam nog een extra stopcontact maken en een ander stopcontact dichtmaken. Ik haalde op de heenweg nog de rol patroonbehang op in Capelle. Tijdens de verjaardag werd ik op de hoogte gehouden van het mengen van de kleur. We hadden nog een restant latex en daar had mijn vriend groene pigment bij gedaan. Later ook nog zwarte plakkaatverf en eindelijk werd de juiste kleur bereikt. Mijn dochtertje en ik kregen op de verjaardag ook lunch en daarna gingen we naar mijn schoonmoeder. Ons dochtertje ging daar een nachtje logeren. Zo kon mijn vriend de hele middag verven. Thuis kon ik het resultaat bekijken. Ik moest wel wennen aan het groen op de muur.

’s Avonds gingen we bij Mahajara in Delft eten. We kozen voor het 3- gangen verrassingsmenu met kip. Het was echt heerlijk. Een toetje pastte er niet meer bij, dus koos ik voor een theetje. Na het afrekenen, wandelden we nog een stukje door Delft heen als uitsluiting van een heerlijke avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *