Corona positief (tweede keer)

Donderdag kreeg ik een kuchje en werd ik verkouden, maar ik testte negatief. Ook vrijdag testte ik negatief en ben ik nog boodschappen wezen doen en naar de kapper geweest, maar ik voelde mij steeds zieker worden. ’s Avonds kreeg ik koorts erbij. Ik was ervan overtuigd dat ik griep had, want ik had ook enorme spierpijn.

Voor de zekerheid deed ik zaterdagochtend nog een test en nu testte ik wel positief. Ik ging nog bij de GGD testen, want vrijdag stond de vakantie met mijn schoonfamilie gepland. Mocht annuleren nodig zijn, hadden we een officiële uitslag nodig voor de verzekering. Ik zou in isolatie gaan om de rest niet aan te steken en de kans te vergroten dat onze vakantie gewoon door kon gaan. Ondertussen waren de behangers gearriveerd en was het zo moeilijk voor mij om mij er niet mee te kunnen bemoeien. Gelukkig stuurde mijn vriend foto’s om mij op de hoogte te houden. Hij verzorgde mij goed.

Maandag ging de koorts liggen en kreeg ik weer wat fut. Alleen werd mijn vriend ook ziek. Hij had koorts, maar testte nog steeds negatief. Dinsdag was mijn laatste isolatiedag. Ik hielp vandaag mijn vriend door ons dochtertje ’s morgens op de fiets naar school te brengen. Hij was nog steeds ziek, dus het was erg pittig om nog alles alleen te doen. Ik keek tijdens mijn isolatie veel naar Netflix. Ik keek de serie Donde hubo fuego en Lydia Poët.

Mijn vriend en dochtertje bleven testen en ze bleven negatief. Het inpakken van de vakantiespullen kon beginnen. Mijn energie was erg laag, dus ik moest alles nog meer in etappes doen dan normaal. Dat was een tegenvaller, maar ik was vooral opgelucht dat we op vakantie konden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *