Pittige, drukke week

De week begon met een gebroken nacht, doordat ons dochtertje ’s nachts wakker was. Ik was nog erg moe, maar besloot wel gewoon te gaan roeien. Dat was echt heerlijk, maar hierna was ik zo moe dat het tijdens mijn middagdutje niet lukte om in slaap te vallen. Om 15.30 uur had ik nog een intakegesprek voor de Voorleesexpress. Het was een leuk gezin om kennis mee te maken en na 20 minuten zat mijn deel erop en kon de voorleester starten. Ik ga dan altijd weg, zodat het kind haar aandacht niet hoeft te verdelen over twee mensen en het scheelt mij weer tijd.

Maandag- op dinsdagnacht kwam ik maar niet in slaap. Ondanks dat ik op twee verschillende momenten een halve Oxazepam ingenomen had, zag ik het 2.00 uur worden op mijn wekker. Ik bracht ons dochtertje naar school, maar hierna kroop ik een tijd op de bank. Ik deed nog een stapel strijk en vervroegde hierna mijn middagdutje. Uit school ging ik met ons dochtertje naar het gemeentehuis om haar paspoort te verlengen. Moesten we eerst 15 minuten te wachten en toen bleek ik nog een toestemmingsformulier van mijn vriend nodig te hebben. Geïrriteerd verliet ik het pand weer om gauw naar huis te gaan en nog wat te drinken voor het tijd was voor zwemles. Het was een kijkles bij het zwemmen, dus dat is altijd leuk om de vorderingen van ons dochtertje te zien. Hierna gingen we eten bij Popocatepetl in Rotterdam aan de Oude Haven. Hier was ik de laatste maanden een aantal keer geweest, maar nooit met mijn vriend die ook van Mexicaans eten houdt. Voor ons dochtertje maakten ze een leuk bord met kip, nacho’s en tortilla’s en wij deelden verschillende gerechten.

Woensdagochtend had ik eigenlijk een afspraak staan, maar ik had echt geen fut om de deur uit te gaan. Ik zeg bijna nooit afspraken af, maar nu lukte het echt niet. Ik bleef de hele ochtend in bed liggen en ook een groot deel van de middag. Ons dochtertje ging na het turnen bij een vriendin spelen, dus het was heerlijk rustig in huis. Zo lukte het aardig om mijn batterij weer op te laden. Al heb ik nog een paar lange nachten nodig om weer helemaal fit te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *