Bijeenkomst MS-vereniging

Ik had besloten om weer een keertje naar de bijeenkomst te gaan. We bleken maar met zijn vijven te zijn, dus het werd meer een ochtend bijkletsen. Hoe gezellig dat ook klinkt, ik kom er om nieuwe tips te krijgen of om anderen te kunnen helpen/adviseren vanuit mijn ervaringen. Zo’n bijeenkomst duurt twee uur, dus op deze manier voelde het alsof ik mijn ochtend kwijt was. Het is voor mij beter om niet meer naar deze bijeenkomsten te gaan, tenzij ik zelf een specifieke vraag heb. Ik heb appcontact met drie mensen uit deze groep en heb mijn meditatiegroepje met twee dames die ook MS hebben. Ook heb ik nog een vriendin overgehouden aan mijn revalidatie bij Rijndam. Dat zijn genoeg lotgenoten/vriendinnen voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *