Musical Kleine Zeemeermin

Samen met mijn schoonmoeder en dochtertje gingen we op Eerste Paasdag naar de musical van de Kleine Zeemeermin in Rijswijk (2+). Dit was de eerste musical voor ons dochtertje. Ze vond het begin best spannend en zat voordurend te wiebelen op haar stoel. Dit irriteerde mij, dus ik vroeg haar een paar keer om een beetje stil te zitten. Gelukkig lukte haar dit hierna een stuk beter. Ons dochtertje wilde weten hoe het kon dat de Kleine Zeemeermin zo mooi kon zingen. Ik vertelde haar dat ze al heel lang zangles had en dat ze op een muziekschool gezeten had.

Tijdens de pauze was er niet genoeg tijd om te plassen en een drankje te doen. Bij het plassen sprak ik twee mensen aan die voor hun beurt gingen, terwijl wij netjes stonden te wachten. Ze keken mij aan, maar zeiden niets. Zeer apart. We kochten hierna gauw een drankje en mochten deze meenemen naar de voorstelling.
Het was een leuke musical, ook al week het verhaal wel wat af van de “echte” versie. Ons dochtertje wil nu vaker naar musicals toe. Erg leuk, want ik houd er wel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *