Koningsdag 2023

Koningsdag 2023

Ons dochtertje was voor de tweede nacht achter elkaar wakker geworden. Toch was ze om 7 uur ook alweer wakker. Mijn vriend sliep nog toen ik om 8 uur met ons dochtertje naar de vrijmarkt reed in de rolstoel. We gingen zo vroeg, omdat de paden erg smal zijn. Als het drukker wordt, is het erg moeilijk rijden met de rolstoel. Ons dochtertje wilde graag een nieuwe pop-it, omdat degene die ze vorig jaar gekocht had niet beviel. Die vonden we al snel. Toen zagen we een tijdje niets, maar daarna een mooie doos nieuwe waterverf en nieuwe make up. Ons dochtertje betaalde alles zelf met het geld uit haar portemonnee. Ze had van ons €6,- gehad en van haar oma ook nog €2,-. Ze liet een roze hairwrap zetten en kocht ook nog een nieuw vriendenboekje. Handig dat ze een oog had voor leuke, nieuwe spulletjes. We kwamen buren tegen die flinke inkopen gedaan hadden, dus ik bood aan dat ze hun spullen in de tas achter de rolstoel konden doen. Zo hadden ze hun handen weer vrij. Wij gingen richting huis.

Even wat eten en naar de wc om hierna met z’n drietjes naar Berkel te lopen. Hier stonden vrienden ook met hun kraampje, dus stonden we een tijdje te kletsen. Mijn dochtertje en ik wilden wel suikerspin eten, heerlijk. We kochten nog een jurk, prinsessenschoenen en laarzen. We waren goed geslaagd.

’s Middags borrelden we met de buren in de speeltuin. Alle kinderen speelden leuk met elkaar. Mijn vriend pakte ondertussen ook de auto in, want de volgende dag gingen we op vakantie naar Landal Sonnenberg in Duitsland. Toen ons dochtertje moe werd, gingen we naar binnen en avondeten. Zo lag ze toch op tijd op bed en ik daardoor ook. Wat een geslaagde Koningsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *