Bioscoopweek

We konden op onze Rotterdampassen nog naar de bioscoop t/m 28 februari. We gaan de voorjaarsvakantie naar Limburg, dus vroeg ik mijn zus of ze dinsdagavond om 19 uur mee kon naar ‘Anyone but You’. Het was een heerlijke romantische komedie om te kijken en doordat de film al om 19 uur begonnen was, lag ik niet zo laat in bed.

Zaterdag moest onze dochter om half vier afzwemmen voor haar B-diploma. Ze ging al voor het ontbijt met mijn vriend naar de Jumbo om daar haar cadeautje voor haar diploma uit te zoeken. Ze wilde heel graag een heliumballon en kwam terug met een grote unicorn en lekkere broodjes voor het ontbijt. Om 9 uur reed ik al weg met onze dochter naar de bioscoop om de nieuwe film van Peppa Big te kijken. Ik wilde eigenlijk liever naar Vogelvlucht, maar na het zien van de trailer, wilde onze dochter deze niet zien. Onze dochter genoot van de film van Peppa, waarin Peppa ook haar feestje viert in de ‘echte’ wereld.

Om 15.30 uur was het tijd voor het diplomazwemmen. Er waren 70 kinderen voor het behalen van hun B-diploma, dus het zwembad was erg vol met alle kijkers. De hoofdbadmeester maakte weer een feestje van het afzwemmen. Dit keer ging mijn vriend met het watertrappelen mee het water in. Na het in ontvangst nemen van haar diploma, medaille en polsbandje liepen de zwemmers een ererondje en onze dochter liep trots voorop. Ze kreeg nog een cadeau van haar oma en ons waar ze erg blij mee was.

Hierna brachten we haar bij haar oma in Leidschendam, waarna wij naar Delft reden. We hadden een tafel gereserveerd bij het Indiase restaurant Maharadja en genoten weer van het heerlijke eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *