Scheveningen en Rapunzel

We gingen weer lekker richting het strand op zaterdagmorgen en we haalden mijn schoonmoeder ook op. Het plan was om maar twee uurtjes te gaan en thuis te lunchen, maar toen we eenmaal op het terras van Manta in het zonnetje zaten, besloten we toch daar te lunchen. Onze dochter was heerlijk aan het spelen en zo konden wij gezellig kletsen. Gelukkig hadden ze bij Manta glutenvrij brood, dus konden we daar blijven zitten. Rond half twee werd het echt tijd om naar huis te gaan, zodat ik een dutje kon gaan doen.

Zondagmiddag ging ik met onze dochter naar Gouda voor de musical Rapunzel. We waren een half uur te vroeg, maar we keken in de foyer onze ogen uit naar alle kinderen die mooi verkleed waren als prinses. Ook onze dochter had haar Rapunzel jurk aan. We zaten op de zesde rij en genoten allebei van de musical. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik De Kleine Zeemeermin beter vond, die ook geproduceerd was door van Hoorne. Nu had de molenaarsvrouw een vrij grote rol (gespeeld door Fien van het humoristische duo Fien en Titus) en zij maakte volop grapjes die onze dochter minder leuk vond en die soms erg flauw waren. Toch mocht dat de pret niet drukken en de musical vloog voorbij. Wat een topweekend hadden we weer gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *