Spijkermat

Ik heb de laatste tijd met slapen veel last van mijn rug. Ik was altijd een buikslaper, maar die houding lukt met rugpijn niet. Ik ben op mijn zij gaan slapen met een kussen tegen mij aan om mijn bovenste arm op te laten rusten. Toch slaap ik zo een stuk minder diep en is de rugpijn niet volledig weg. Zodra ik uit bed ben, voel ik het niet meer. Al blijft mijn rug wel wat moeizaam/stijf bewegen. Ik vertelde dit aan mijn roeivriendin en kreeg van haar de tip om een spijkermat aan te schaffen om van de spanning in mijn rug af te komen. Ik bestelde deze direct online en tot mijn verbazing helpt dit matje mij elke avond om pijnvrij in slaap te vallen. Helaas komt de pijn in de loop van de nacht nog wel terug, maar deze is wel minder. Ik ga nu wekelijks naar de fysiotherapeut om mijn rug en nek wat losser te houden in combinatie met oefeningen. Hopelijk gaat de rugpijn vanzelf weer helemaal weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *