Permanent

Ik had vandaag een kappersafspraak om mijn haar bij te laten knippen. Toen we bijna klaar waren met het knippen vroeg ik de kapster wanneer mijn haar lang genoeg was om bovenop permanent te proberen. Aan de zijkant en achterkant van mijn haar heb ik krullen, maar 15cm breed bovenop, blijft mijn haar stijl. Ik was erg benieuwd hoe het zou staan, als mijn hele haar krullen had. De kapster gaf aan dat mijn haar lang genoeg om het steile deel van mijn haar te permanenten. Nadat de krulspelden eruit waren gehaald en de permanentvloeistof uitgespoeld was, moest ik enorm wennen aan mijn spiegelbeeld. Mijn haar zag er zo anders uit. Thuis waren ze erg verrast, want ik had niet gezegd dat ik krullen zou laten zetten. Toch waren we binnen twee dagen wel aan mijn look gewend. Of ik het over drie maanden weer zou laten zetten, weet ik nog niet. Dat ligt eraan hoe het gaat pluizen. Op advies van mijn kapster heb ik de producten van Pretty Curly Girls aangeschaft (shampoo, conditioner en gel), dus ook dat ga ik uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *