Vriend naar Newcastle

Mijn vriend ging met drie vrienden een weekend naar Newcastle en ik ging met onze dochter bij mijn ouders logeren. Dat doen we nu al jaren en het is een uitstekende oplossing. Als ik het persé alleen zou willen doen, zou het misschien wel lukken, maar dan zou ik de week erna weer flink moeten bijkomen. Daarnaast vind ik het altijd erg gezellig om even echt tijd met mijn ouders te hebben. Vooral als onze dochter ligt te slapen en we nog een uurtje kunnen kletsen, voordat ik naar bed ga. Dat uurtje loopt dan ook vaak uit, maar doordat ik op zolder slaap met oordopjes in, kan ik wat langer blijven liggen.

Donderdagavond hadden we de cavia’s al gebracht en vrijdag uit de BSO begon de logeerpartij. Onze dochter had pannenkoeken uitgekozen als avondeten, dus die had mijn vader al gemaakt zodat we gelijk konden aanschuiven.

Zaterdagochtend gingen we eerst om 9 uur naar pianoles en daarna gingen we voor het eerst bij de voetbal van mijn neefje kijken. Ik had vroeger bij dezelfde vereniging gevoetbald, maar voelde me erg ongemakkelijk met het krukje lang de lijn. Iedereen om mij heen staat gewoon en daar zit ik dan. Toch was het wel leuk om te kijken en ons neefje begroette ons enthousiast, dus dat was zeker de moeite waard. Na de wedstrijd ging ik met mijn dochter nog het abonnement van speeltuin de Kievit ophalen. Ze mocht een uurtje spelen. Daarna was ik moe en koud, dus tijd voor lunch en een dutje. Mijn zus vierde ’s middags haar verjaardag en we bleven daar ook gezellig eten.

Zondagochtend verhuisde ik samen met mijn vader alle spullen weer terug, zodat ik dit ’s avonds niet alleen hoefde te doen. We nemen met logeren onze cavia’s ook altijd mee, dus dan heb ik snel een auto vol. Mijn vader bracht alles naar de juiste kamer en dan kon ik het gelijk opruimen. We gingen aan het einde van de ochtend nog koffiedrinken bij mijn oma en tijdens mijn middagdutje ging mijn vader met onze dochter naar de speeltuin. Na het avondeten gingen we weer naar ons eigen huis toe. Super fijn dat het altijd op deze manier kan als mijn vriend een paar dagen niet thuis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *