Keukenhof

Keukenhof

Ik had eigenlijk al twee eerdere dinsdagen gepland om naar de Keukenhof te gaan met mijn ouders en zus op een dinsdag, maar de eerste keer was het windkracht 5 en de tweede keer gaven ze veel regen op. Daarom schoven we het nog een week op en dit keer gaven ze wel mooi weer op. Ik wilde op maandagochtend kaartjes kopen, maar het tijdslot 9.30 of 10 uur dat we graag wilden was al vol. Wel was 8.30 uur nog beschikbaar. Ik mailde naar de Keukenhof of we met dit vroege tijdslot ook later naar binnen mochten en dit was gelukkig geen probleem. Om 8 uur vertrokken we naar Lisse. Onderweg hadden we een paar files, maar om 9.30 uur waren we al tulpen aan het bewonderen. Wat was het weer gaaf! Mijn zus is altijd goed met kaartlezen en navigeerde ons door het park. Qua drukte viel het erg mee, alleen op sommige punten moest ik goed uitkijken waar ik reed. Ik ontdekte vandaag dat bloemen fotograferen vanuit de rolstoel precies op een mooie hoogte is. Het was echt genieten met z’n viertjes. In 2017 waren mijn zus en ik er ook geweest, maar het was weer net zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *