Shoppen en opruimen

Al een tijd geleden heb ik de beslissing genomen om afscheid te nemen van mijn schoenen met hakken en zakelijke kleding die te smal is geworden. Toch heeft het nog een hele tijd geduurd, voordat ik werkelijk zover was. Alles is nog zo mooi en was zo duur. Nu ben ik er toch echt mee begonnen. Eerst plaatste ik de spullen op Marktplaats. Helaas verkocht ik daar alleen een jas van Benetton. Gelukkig past een vriendin van mij in maat 36, dus daar breng ik ook wat kleding. Nu nog iemand zoeken die blij wordt van mijn schoenen. Ik probeer ze nog te verkopen via een lokale Facebook site en Marktplaats.

Maar al die ruimte moet natuurlijk wel een beetje opgevuld worden. Ik heb een dubbele kledingkast helemaal beschikbaar. Ik had deze datum al een tijd geleden gepland om te gaan shoppen met mijn moeder, maar had niet gedacht dat het Black Friday was. Dit leverde mooie kortingen op bij de Douglas, District en Esprit. Het werd na 12 uur erg druk in de stad. We besloten om naar huis te gaan. Ik was best geslaagd met een jurk, broek, rokje, trui en 2 t-shirts. Zo had ik weer wat moois om aan te trekken met de feestdagen.

We gingen nog even lunchen in Berkel. Een heerlijke clubsandwich met kip hadden we wel verdiend. Mijn moeder was wel een beetje bezorgd of buiten de deur lunchen niet teveel voor mij was, maar ik wilde graag gezellig afsluiten.

Thuis aangekomen de rolstoel uitgeladen en gaan rusten tot het tijd was om ons dochtertje bij de opvang op te halen. In de tussentijd kwam mijn vriend thuis en die zorgt er dan voor dat het eten op tafel staat. Een mooie combinatie, aangezien ik niet zo van koken houd en ik het leuk vind om ons dochtertje ook op de opvang te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *