Eindsprint voor vakantie

Vandaag was ons dochtertje overdag bij mijn schoonmoeder. Wij hadden nog een heel lijstje wat we af wilden werken, voordat we op vakantie gingen. We startten met het nieuwe rolgordijn ophangen bij mijn schoonmoeder. Dat was wel pittig voor mijn vriend met de hele erge warmte, ook omdat de zon op het raam stond. Hierna gingen we gordijnen kijken bij de Kwantum voor ons dochtertje. Ik had hele leuke op de website gezien, maar wilde ze in het echt zien. Op de terugweg kwamen we langs de Ikea en kochten nog wat voor mijn vriend zijn tante die dat gevraagd had. Even makkelijk lunchen bij de MC Donalds met een glutenvrije quarterpounder en wat frietjes.

Thuis ging ik gelijk mijn bed in, maar ik had geen rust in mijn hoofd. Ik vroeg mijn vriend of hij wilde helpen met de tas van ons dochtertje in te pakken. Hierna kroop ik weer in bed, totdat we weer naar mijn schoonmoeder gingen om hen op te halen om pizza te eten bij Woodstone in Zoetermeer. Zo hoefden we allemaal niet te koken met de warmte. Ik ging nog even snel naar binnen bij de Mediamarkt om wat te kopen voor mijn schoonmoeder. Nadat we mijn schoonmoeder thuis gebracht hadden, gingen wij ook naar huis. Wat een volle, nuttige en leuke dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *