Herhaling van vorige week

We hadden een hele drukke week gehad met doordeweeks de verjaardagen van mijn schoonmoeder en zwager. Hier ging mijn vriend ook mee naartoe, waardoor hij een extreem drukke werkweek had, waarin hij veel werk moest verzetten voordat zijn vijfweekse zomervakantie begon. In zo’n week doe ik extra veel met mijn dochtertje en boodschappen enz, zodat hij zoveel mogelijk werk kan doen.

Moe begonnen we allebei aan het weekend met op zaterdag de verjaardag van mijn broertje en een bbq met mijn ouders. Voor zondag hadden we helemaal nog geen plannen en besloten we weer naar Scheveningen te gaan. We waren er om 9.45 uur en zochten direct een mooi plaatsje in het zand. Ons dochtertje wilde meteen naar de zee en speelde later veel bij een zandbank, waar ook een klein laagje water in stond.

Ik wilde graag lunchen voordat we naar huis gingen, dus bekeek ik online de menukaarten van de dichtstbijzijnde strandtenten. Bij Soomers serveerden ze ook glutenvrije broodjes, dus hier gingen we eten. We kwamen hier een vriend tegen, die ’s middags in de strandtent moest optreden, dus daar kletsen we eerst een tijdje mee. Het glutenvrije broodje met gegrilde kip was erg lekker, dus hier gaan we vaker heen. Hierna gingen we weer naar huis. Ik loodste ons uit de parkeerplaats, want het verkeer om ons heen stond stil, doordat de parkeergarages vol waren. We hadden een heerlijke ontspannen ochtend gehad.

Een gedachte over “Herhaling van vorige week”

  1. Het lijkt me inderdaad heel moeilijk om om te gaan met je klachten. Maar fijn dat jullie toch nog leuke dingen kunnen gaan doen!
    Gr Olga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *