Koningsdag

De overbuurtjes hadden het idee om met de kinderen Koningsdag te vieren. Ze nodigden onze dochter ook uit om mee te doen. Heel erg leuk. We huurden met z’n allen een springkussen en er werden spelletjes verzonnen. Veel werd door anderen geregeld. Gelukkig konden wij oranjecakes kopen en regelden we het drinken. Niets doen past niet bij ons.

We zouden om 10.30 uur beginnen. Om 9.45 werd het luchtkussen opgeblazen en liepen de meeste kinderen en ouders al buiten. Mijn vriend was er al heen gegaan om ballonnen op te hangen, terwijl ik ons dochtertje snel aankleedde. Mijn vriend haalde haar op en even later ging ik ook die kant op. Wat een gezelligheid met elkaar. De spelletjes waren een succes en van het luchtkussen kregen de kinderen geen genoeg. We lunchten met elkaar en mijn vriend maakte voor mij een glutenvrije boterham.

Ik vond het erg moeilijk om weg te gaan, terwijl iedereen bleef, maar ik was erg moe. Ik viel zelfs nog in slaap, ondanks dat ik al een wijntje gedronken had. Weer terug op het pleintje moest ik nog even bijkomen, dus zat rustig in mijn stoel naar alle gesprekken te luisteren. Pas rond etenstijd gingen we weer naar huis. Wat een topdag was het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *