Vriendinnen tijd

Super fijn dat de terrassen weer open zijn. Ik had met een vriendin afgesproken op onze vaste stek bij Villa Augustus in Dordrecht. Het was alleen erg koud (precies op de laatste dag voordat de temperatuur omhoog zou gaan) en ze hadden geen heathers staan. Gelukkig kregen we een dekentje en dronken we een theetje. We hadden veel om bij te kletsen, want we hadden elkaar van de zomer voor het laatst gezien. We lunchten ook nog met risotto en pizza, maar daarna namen we snel afscheid om weer op te warmen in de auto. Volgende keer zien we elkaar weer bij warmer weer.

Vier dagen laten had ik een diner afspraak met een andere vriendin. Dit keer had ik gereserveerd bij een De Beer in Capelle aan den IJssel met heathers, maar nu scheen de zon volop en was lekker warm. We hadden hier nog nooit eerder gegeten, maar ik kon glutenvrije saté met pindasaus en frites eten, heerlijk. We kletsten volop en voor we het wisten was het 20.00 uur en moesten we het restaurant verlaten. We besloten nog een theetje te drinken bij mijn vriendin in de achtertuin. Heerlijk dat dit weer allemaal kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *