Bataviastad

Op het gemak was ik wakker worden in het hotel. Heerlijk om tijdens het ontbijt een serie te kijken. Ik had afgesproken om 9.00 uur op de camping te zijn, zodat we op tijd in Bataviastad waren. Het was een autorit van 45 minuten erheen. Ik deed mijn winterjas aan, want een zomerjas was echt te koud met alle wind. Heerlijk om na een paar jaar weer in Bataviastad te zijn. Shoppen in coronatijd vind ik wel wennen. Zeker als je in de rij moet staan, voordat je naar binnen mag. Qua kleding kon ik niet slagen, maar kocht wel een nachthemd, bh en sketchers. Ik zoek altijd naar schoenen zonder veters. Ik draag daarom meestal Tamaris, maar wilde weleens een ander model. Het was een zeer geslaagde en gezellige invulling van de dag. Om 14.00 uur reden we weer richting de camping. Dit keer ging ik ook 19.30 uur al richting het hotel om nog te chillen voordat ik ging slapen. Vanaf het hotel reed ik de volgende ochtend direct naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *