2 nachtjes erop uit

Mijn ouders hadden gevraagd of ik op donderdag glutenvrije kibbeling kwam eten in Putten, waar zij op de camping stonden. Natuurlijk wilde ik dit, want ik had al heel lang geen kibbeling meer gegeten. Ik twijfelde even of ik alleen zou gaan of met mijn gezin, maar koos voor alleen. Lekker rustig en even niets moeten. Mijn vriend overtuigde mij om in een hotel te overnachten, zodat ik voldoende rust zou krijgen en dat mijn omgeving verwarmd was. Hij vond een leuk hotel op 15 minuten van de camping; Kasteel De Vanenburg. Hier boekte ik twee nachten

Het was lang geleden dat ik alleen naar een hotel gegaan was. Onderweg naar de camping dacht ik veel terug aan mijn werkende leven, toen ik 1x per maand naar Assen reed en daar soms ook overnachtte. Nu kostte de rit van 1.15 uur mij veel energie en aangekomen op de camping moest ik eerst even bijkomen. We gingen lekker lunchen met kibbeling. Een heerlijk grote portie. Mijn middagdutje deed ik in de caravan. ’s Avonds aten we op het verwarmde terras van Pannenkoekenhuis de Huifkar. Ik dronk nog een theetje op de camping, voordat ik naar het hotel reed. Ik had een leuke kamer in de tuin. Eigenlijk was ik te laat terug gegaan, want ik was bekaf. Ik nam een halve oxazepam in om snel te kunnen slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *