MS collecteweek

In de week voorafgaande aan de collecteweek schreef ik met behulp van mijn vriend, net als vorig jaar, een stuk voor de Heraut (lokale krant). Ik kreeg leuke appjes van mensen die mij in de krant hadden zien staan. Ook maakte ik een schema met vrienden en familie voor het collecteren, zodat we 3 avonden met 2 personen liepen en 1 avond zelfs met zijn drieën. Mijn digitale collectebus werd ook van een nieuwe tekst voorzien en deze promootte ik vanaf maandag op Facebook en persoonlijk via appjes. https://digicollect.nationaalmsfonds.nl/simone-dr-schepper

Ook anderen deelden mijn collectebus weer, waardoor er al snel weer een heel hoog bedrag op de teller stond.

Op maandag- en dinsdagavond heb ik zelf gecollecteerd vanuit de rolstoel. In het begin voel ik me altijd erg bekeken, maar na een tijdje heb ik daar een stuk minder last van. Op woensdagavond haalde mijn vriend ons dochtertje op na het avondeten en begon ik alvast met een uurtje collecteren. Hierna namen mijn vriend en een vriend het over en donderdag collecteerden mijn vriend en en vriendin van ons. Ons dochtertje wilde ook weer helpen, dus zo hielp iedereen mee. Na het collecteren praatten we altijd nog even na, dus ik lag elke avond pas na 22 uur op bed. Ruim een uur later dan normaal voor mij is.

In het weekend leverden vier andere collectanten hun collectebus ook bij mij in, zodat ik die terug kon brengen naar de coördinator die gaat tellen. Ik ben erg benieuwd naar ons opgehaalde bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *