Opgebrand

Het was lang geleden dat ik mij zo moe voelde. De afgelopen week had ik willen bijkomen van de (voor mij) late avonden van de collecteweek. Meestal ging ik pas rond 22 uur naar bed. Nu was ons dochtertje woensdag op donderdagnacht ook aan het spoken geweest en op vrijdag kon ze niet naar de opvang doordat ze koorts had. Vrijdag op zaterdagnacht werd ze spugend wakker en heeft ze daarna bij mij in bed geslapen. Zaterdag begon ik nog aardig aan de dag, maar om 10 uur stortte ik al in. Ik kroop mijn bed in en kwam er 5 uur later pas uit. Zondag ging het met mij weer iets beter, maar ons dochtertje was ook nu weer wakker geweest. Hopelijk is ze snel weer beter, zodat we weer hele nachten kunnen slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *