Feest in Koewacht

Mijn oom en tante gaven een feestje omdat ze 40 jaar getrouwd zijn. Ik heb een tijd getwijfeld of ik wel zou gaan, omdat het ruim anderhalf uur rijden is. Toch leek het mijn erg leuk om mijn hele familie weer te zien, dus regelde we dat ons dochtertje bij mijn schoonmoeder kon logeren. Mijn vriend bracht haar weg, zodat ik een vroeg middagdutje kon doen. Slapen lukte niet, maar we zaten wel om 14 uur in de auto.

Het was lang geleden dat mijn vriend en ik samen naar een feestje waren gegaan. Het was heel leuk om al mijn ooms, tantes, neven en nichten weer te zien en een groot deel ook te spreken. Ook het glutenvrije avondeten was heel goed geregeld door de lokale slager die de bbq verzorgde. Het feest duurde tot 21 uur, maar om 20 uur ging mijn lampje uit. Tijdens de terugrit draaiden we happy hardcore en zongen we allebei mee. Wat een geslaagd feestje was dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *