Tweedehands trampoline

Terwijl mijn vriend in Limburg een tv meubel aan het halen was, kwam er een mooie trampoline langs op de site Ruilen en Weggeven Lansingerland. Ik maakte alvast mijn interesse kenbaar, zodat ik de eerste keus zou hebben. Onze oude was een paar maanden geleden kapot gegaan en eigenlijk wilde mijn vriend niet direct een nieuwe. Ik mistte het springen met ons dochtertje wel en sinds Corona zijn we niet meer naar een binnenspeeltuin gegaan. Mijn vriend werd enthousiast na het zien van de foto’s en ik stuurde via Messenger een bericht, dat we de trampoline op wilden halen. De eigenaar vroeg of wij hem uit elkaar wilden halen of dat zij dit zouden doen. Wat een luxe aanbod. Wij vonden het fijn als zij dit deden. Dat scheelde ons veel werk. Toen mijn vriend ons dochtertje uit school ging halen, wilde ze met een vriendinnetje spelen. Dit mocht bij het vriendinnetje thuis, dus ging mijn vriend de M&M’s kopen als ruil voor de trampoline en deze daarna ophalen.

Na mijn middagdutje begon hij aan het opbouwen. Hij redde alleen de onderkant en het springvlak. Helaas stonden de poten niet op de juiste plaats. Deze verwisselden we de volgende ochtend om 7.30 uur, voordat mijn vriend aan het werk moest. Ook bouwden we het net deels op. Hierna bracht ik ons dochtertje naar school. Ik was erg moe, maar kon het toch niet laten om nogmaals een doekje over de trampoline te halen en het net vast te knopen.

Ik zocht ook een trapje op Marktplaats en deze kon ik ’s middags direct ophalen in Zevenhuizen, na een bezoekje met ons dochtertje aan mijn zwager in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wat was het fijn om mijn zwager weer te zien. Ik had hem voor het laatst gezien in het ziekenhuis. Ook Sanne genoot van de aandacht. Het was een volle dag geweest, maar ik was erg voldaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *