37e verjaardag

Alweer een coronaverjaardag. Wat verlang ik toch naar een ‘echte’ verjaardag met een huis vol visite. Maar helaas, er zat niets anders op dan visite per dag uit te nodigen. Ik begon op woensdag met mijn zus, neefje en nichtje. Ons dochtertje en neefje hadden studiedag, dus we besloten naar de belevenisboerderij te gaan en daar mijn verjaardag te vieren. Er waren veel lammetjes en de kids wilden ze graag een flesje geven. Ook werd er heerlijk gespeeld met de tractoren, buiten en in het hooi. Bij de thee kochten we wat lekkers en zo zat er toch een feestelijk tintje aan. Ik kreeg lekkere chocoladetruffels en een bioscoopuitje.

De volgende ochtend werd ik zingend wakker gemaakt met cadeautjes. Ik kreeg twee dvd’s, puzzelboek, bloemen en een sportbroek. Om 16 uur hadden we met mijn ouders afgesproken om te borrelen bij de Soete Suikerbol. Wat een fantastische glutenvrije borrelplank hadden ze gemaakt. Ze hadden erg hun best gedaan. Het was echt heel veel, dus ik deelde mijn pannenkoek met mijn moeder. Wat een leuke setting zo voor mijn verjaardag en heerlijk om weer in een restaurant te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *