Dochtertje corona

Toen ons dochtertje al op bed lag, kwamen er appjes in de ouderapp binnen dat er twee kindjes corona hadden. De volgende dag deden we bij ons dochtertje een zelftest en ook zij was positief. We maakten ook nog een afspraak bij de GGD. We konden dezelfde dag nog terecht. Mijn vriend en ik deden ook een zelftest en de onze waren negatief. Ik had de dag ervoor ook al een zelftest gedaan voor een afspraak met drie vriendinnen die ook MS hadden. Natuurlijk meldde ik hen direct dat ons dochtertje positief was. Ook in de ouderapp meldde ik het. Inmiddels hadden 6 kinderen een positieve zelftest.

Ik ging ’s middags met ons dochtertje naar de teststraat in Delft. Deze is veel kleinschaliger dan de XL teststraat bij Rotterdam Airport waar we steeds naartoe gaan. We moesten wel even in de rij staan buiten, maar we waren gelukkig snel aan de beurt. De volgende ochtend hadden we de uitslag om 11 uur. Inderdaad positief, dus allemaal thuisblijven helaas. Hopelijk zijn we er hierna vanaf.

23 jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *